Volné pozice

Veletrh Kariéra+ 2023

2 min. čtení

V úterý 14. března 2023 se uskutečnil již 16. ročník veletrhu pracovních příležitostí Kariéra Plus, který každoročně organizuje Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava ve svém kampusu v Ostravě-Porubě. Jedná se o největší veletrh pracovních příležitostí pořádaný na severní Moravě, veletrhu se účastní každoročně velké množství firem i studentů.

Pro návštěvníky veletrhu Kariéra Plus je každoročně připraven bohatý program. Studenti mají možnost navštívit stánky jednotlivých zaměstnavatelů a diskutovat s nimi ohledně budoucího zaměstnání, stáží, trainee programů nebo brigád. Kromě setkání se zástupci zaměstnavatelů se mohou studenti registrovat na tzv. K+ speed dating, jedná se o formu rychlých pohovorů, ve kterých si vyzkoušejí pohovor s personalisty nanečisto a získají tak cenné rady pro hledání svého prvního zaměstnání po škole. Novinkou tohoto ročníku byl K+ techpark, jde o venkovní expozici, která je určena pro větší exponáty, které se nevejdou do vnitřních prostor. Této expozice jsme využili i my pro vystavení našich vozidel.

Nejen naše vozidla, ale také jméno společnosti TATRA TRUCKS každoročně táhne a zájem studentů o naši společnost byl obrovský. Jsme rádi, že jsme měli touto cestou možnost se, se studenty setkat, protože si uvědomujeme, že šikovní studenti jsou naše budoucnost a energie investovaná do jejich postupného zaškolování a rozvoje se firmě mnohonásobně vrátí.

Zanechte nám na sebe kontakt